18
NOV
2021

Confirmacions - 21El diumenge catorze de novembre reberen quinze joves de la nostra parròquia el sagrament de la confirmació. La celebració fou presidida pel Bisbe de la nostra diòcesi, el senyor Agustí Soriano. A continuació us mostrem un extracte de la monició ambiental de la celebració:

Voldríem agrair al Senyor bisbe Agustí la seva presència avui en aquesta celebració i en totes les confirmacions que ens ha presidit en aquests anys, sempre que la malaltia li ha permès. Per a nosaltres ha estat el Bon Pastor. La seva presència, les seves paraules sempre ens han acompanyat, consolat i ajudat. També magradaria tenir present avui al pare Faustí que tant ens ha estimat i que des del cel continua intercedint perquè aquesta Parròquia sigui un signe de lamor que Déu té als homes.

Avui, aquesta Església tan senzilla és un cenacle. Després de la mort de Jesucrist, el dia de Pentecosta, els deixebles estaven atemorits, tenien por, se sentien fracassats, la seva vida no tenia esperança. Estaven tots tancats. No tenien vida eterna! Però un fet va canviar la seva vida per sempre, van rebre l’Esperit Sant que els donà la força i el discerniment per saber què havien de fer. Van sortir d’aquella habitació tancada per obrir el cor als altres i sortir a anunciar per tot el món l’amor de Déu. A proclamar les meravelles que Déu havia fet amb ells i com havien estat testimonis de què Jesucrist havia mort i ressuscitat.

Aquesta pot ser avui la teva la situació. Tots vivim amb el cor tancat com els apòstols, amb les nostres pors, les nostres limitacions i els nostres pecats. El dimoni ens enganya cada dia dient-nos que Déu no ens estima en aquesta situació que estem vivint. Que no necessitem a Déu. Cada dia experimentem que no podem estimar al qui ens fa mal, que no tenim vida eterna!

Avui Déu truca a la porta del teu cor. Vol entrar per regalar-te el seu Esperit. Déu és amor i aquest amor arriba al nostre cor per l’Esperit Sant. L’Esperit Sant et dóna la certesa que Déu existeix i que t’estima tal com ets. Aquest Esperit que, en el dia del teu baptisme, van demanar els teus pares i padrins; avui, si tu vols el pots rebre en la seva plenitud. Avui confirmem que Déu és fidel i misericordiós. I que ho serà sempre en la vida d’aquests joves. Confirmem que Déu és l’únic que mai us deixarà sols i sempre us estimarà.

Us convido a entrar en aquesta celebració amb alegria i esperança.

En aquest enllaç us podeu descarregar les fotos que us interessin.

Veure totes les fotosEscribir un comentario

No se aceptan los comentarios ajenos al tema, sin sentido, repetidos o que contengan publicidad o spam. Tampoco comentarios insultantes, blasfemos o que inciten a la violencia, discriminación o a cualesquiera otros actos contrarios a la legislación española, así como aquéllos que contengan ataques o insultos a los otros comentaristas.

 
Rector: Mn. Ramón Maria Vila

Plaça Carme Llinás, 1
08620 Sant Vicenç dels Horts
Barcelona

Telf: 93.656.16.55
Correu e-mail: Mn. Ramón Maria Vila
ramonmariavila@gmail.com

Página web desarrollada con el sistema de Ecclesiared