18
DIC
2021

IV- Setmana d'AdventArribem a la quarta setmana d’advent. Ens trobem a cinc dies de celebrar el naixement de Jesús, de celebrar el Déu que s’abaixa i es fa home. Portem dies preparant la festa. Com va la preparació del nostre cor? La nostra persona, el nostre ésser està preparat per rebre al petit infant?

Davant d’aquestes preguntes l’evangelista es fixa en Maria. Una dona en cinta que prepara el seu cos i el seu cor a la vinguda del Senyor. Ella es posa en camí i puja a la muntanya, símbol d’un camí iniciàtic que comença i accepta. Ha acceptat la voluntat de Déu i es posa en marxa. I tu? Quina és la voluntat de Déu per tu? T’has posat en marxa?

La que serà la mare de Déu va a trobar la seva cosina. És ella que es fa la trobadissa, és ella que inicia el moviment quan ella és la més gran, doncs, ha estat l’escollida per ser la mare d’un nadó que canviarà i donarà un nou sentit a la història. Qui vulgui seguir Jesús haurà de ser el més gran dels servidors.

Feliç tu que has cregut.

Quan arriba a casa de la seva cosina, els ulls de la fe s’obren i la realitat canvia totalment. La vida, vista des dels ulls de la fe, agafa un significat nou que porta a lloar i beneir a Déu per les meravelles que fa dins nostre i la nostra vida.

Feliç tu que has cregut.


Escribir un comentario

No se aceptan los comentarios ajenos al tema, sin sentido, repetidos o que contengan publicidad o spam. Tampoco comentarios insultantes, blasfemos o que inciten a la violencia, discriminación o a cualesquiera otros actos contrarios a la legislación española, así como aquéllos que contengan ataques o insultos a los otros comentaristas.

 
Rector: Mn. Ramón Maria Vila

Plaça Carme Llinás, 1
08620 Sant Vicenç dels Horts
Barcelona

Telf: 93.656.16.55
Correu e-mail: Mn. Ramón Maria Vila
ramonmariavila@gmail.com

Página web desarrollada con el sistema de Ecclesiared